[Ossm-members] Re: веб страна ( Преведувачки маратон бр. 3)

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Sep 1 23:21:41 UTC 2005


On Friday 2 September 2005 03:01, Зоран Димовски wrote:
> Да токму така, важно е да биде правилно па така можете да ставите само
> „OpenOffice.org“ т.е. во оригинал и ногу ногу да не се измислуваат работи.
Со оглед на тоа што „OpenOffice.org“ е заштитена марка (таква на латиница)...

Браво бе Зоки

Поздрав Боби

Р.Ѕ. Не дека се согласувам името да остане на латиница...


More information about the Ossm-members mailing list