[Ossm-members] ЛУГОЛА

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Sep 4 15:14:48 UTC 2005


Линукс корисничка група на Битола,
или 
Група на Линукс корисници на Битола.
--

Со уфо го дебатираме ова уште од кога бев последен пат Скопје, не знам зошто 
навистина тој вика дека првата конструкција (која досега групата ја 
користеше) не е граматички исправна според нашите стандарди (на јазикот). Јас 
ако се прашувам добри се и двете, па би користел било која (но не двете 
заедно). Како е исправно? 

Уфо, напиши ги твоите аргументи за да ги видат и другите..

поздрав


More information about the Ossm-members mailing list