[Ossm-members] Mozilla-1.8 ...

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Sep 5 11:57:55 UTC 2005


> Mozilla 1.8 е кодното име за технологиите кои ќе бидат прикажани со
> Firefox-1.5 и ThunderBird-1.5.
> 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-l10n/
> 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/thunderbird/nightly/latest-mozilla1.8-l10n/

нови build-ови (4.09.2005), 
За да нема збунка, thunderbird фајловите сега се викаат thunderbird-1.4.mk.xxx 
иако во истиот директориум сеуште постојат и некои стари build-ови 
thunderbird-1.0+.mk.xxx (ваљда ќе ги избришат наскоро).

Деновиве треба да излезе и првата бета на firefox (1.5b1) која што сигурно ќе 
биде постабилна и се надевам конечно ќе биде string freeze.

-- 
дамјан

   If Bill Gates had a dime for every time a Windows box crashed...
                ...Oh, wait a minute, he already does.More information about the Ossm-members mailing list