[Ossm-members] Пријавување за маратонот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Sep 6 16:23:59 UTC 2005


Бидејќи мора да ги испланираме смените ги молам сите заинтересирани да 
се пријават на сајтот што е можно побрзо.

Пријавувате се тука - 
http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/prijava.php

Кој сака може да дојде и со негов лаптоп. Потребно е да има само Кбабел.

Ако имате било какви прашања поставувајте ги тука.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list