[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Sep 12 15:19:56 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Бидејќи мора да ги испланираме смените ги молам сите заинтересирани да 
> се пријават на сајтот што е можно побрзо.
>
> Пријавувате се тука - 
> http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/prijava.php


Маратонот почнува во петок попладне. Кој сака постери да залепи на некој 
факултет или во некое средно школо нека реплицира на поракава или нека 
ми пише приватна порака за да се договориме и да му дадам утре.

За оние што имаат намера да се пријават: Ве молам пријавете се побрзо за 
да ги испланираме смените.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list