[Ossm-members] Re: Re: OpenOffice+Glossary=Prevedenost 36%, 19%(so help)

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Fri Sep 9 12:09:18 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>п.с. Зашто mkde тимот сеуште не стигнал да го преведе KBabel? До маратонот
>има шанси тоа да се случи, без да ми кажете јас да си го преведам? :)
>  
>
Преведен е. Боби ќе ти каже повеќе.

Поздрав,
Жаки
More information about the Ossm-members mailing list