[Ossm-members] Re: Пријавување за маратонот

Milos Stolic misoss at gmail.com
Thu Sep 15 12:15:29 UTC 2005


Arangel Angov wrote:
> Arangel Angov wrote:
> 
>> Бидејќи мора да ги испланираме смените ги молам сите заинтересирани да 
>> се пријават на сајтот што е можно побрзо.
>>
>> Пријавувате се тука - 
>> http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/prijava.php

Две забелешки:
1. Пријавата на www.softver.org.mk не функционира. Ставете го горниот линк.
2. Зошто маратонот се одржува сред сесија!? Јас неможам да дојдам заради 
ова. Мислам дека Октомври и каде каде подобар месец за организирање на 
вакви настани.

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list