[Ossm-members] Firefox/Thunderbird 1.5 - можни не-l10n проблеми

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Sep 12 19:54:09 UTC 2005


Новица Наков напиша: 

> Видете што се случува при uninstall на ФФ и ТБ. Дали изгледа се како што
> треба? 

Очигледно не. Игор пријави две грешки: 
http://www.slobodensoftver.org.mk/flyspray/index.php?do=details&id=39
http://www.slobodensoftver.org.mk/flyspray/index.php?do=details&id=40

Некој со win да ги потврди дека и кај него се случуваат? Оваа за непреведениот 
дел особено чудно ми делува, пошто не гледам каде има англиски ствари во сите 
install* датотеки.-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list