[Ossm-members] Re: Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Sep 14 23:01:22 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:
>> Ако немаат ваков стандард да ги вадат од ИСО, туку е оставено на
>> девелоперите да одлучат (како што е во КДЕ, Дебиан) тогаш учтиво 
>> замоли ги
>> тоа што сакаш да ги замолиш државата да ни се вика Macedonia, 
>> Republic of.

Ако нејќат, праиме форк, Openoffice.org.mk. :)

Не стварно, ај да се собереме негде и да мрзиме грци сите заедно.

ufoMore information about the Ossm-members mailing list