[Ossm-members] Re: Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Wed Sep 14 23:16:43 UTC 2005


Arangel Angov напиша:
> Georgi Stanojevski напиша:
>>> Ако немаат ваков стандард да ги вадат од ИСО, туку е оставено на
>>> девелоперите да одлучат (како што е во КДЕ, Дебиан) тогаш учтиво 
>>> замоли ги
>>> тоа што сакаш да ги замолиш државата да ни се вика Macedonia, 
>>> Republic of.
>
> Ако нејќат, праиме форк, Openoffice.org.mk. :)
>
Сигурно, Неоком ќе го финансира форкот. :)
> Не стварно, ај да се собереме негде и да мрзиме грци сите заедно. 
Ама стварно, не стварно ние немаме проблем со Грците оние имаат со нас. 
Нема за што да ги мразиме, они имаат една агенда, ние друга.
Баш би било кул да се собереме некаде и да сакаме Гркинки! Плус, нема 
ништо полошо од Македонци на куп,  што мразат нешто. 

--
Игор

П.С. Сеа ќе испадне мртвороденче ова маратонов... а? На 2 дена до 
почетокот не се знае на кој јазик ќе се преведува lol !!!

П.П.С Се извинувам на сарказмот и неконструктивноста на мојата порака, 
ама навистина неможев да одолеам...

More information about the Ossm-members mailing list