[Ossm-members] Re: Proposal of opening a project for OO.org localosation in Macedonian language (mk)]

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 15 11:09:44 UTC 2005


> Сите го оспоруваат. Додека ние си седиме на гзовите грците праат
> ненормална пропаганда и гадни притисоци сегде. На xkb листата нема ни
> еден грк досега (барем не се појавил јавно) а сите останати ми се
> понашаат како грци. Го смениле Macedonia во FYROM и никој не ме ебава
> два посто, а најкултурна порака пишав.

на која бе xkb листа?? дај линк до архива!!
едно време јас го средував тоа??


-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list