[Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Mon Sep 19 11:18:18 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:
> Конечно се отвори страница за македонска верзија на Опенофис 
> http://mk.openoffice.org
> Од сега па натаму се ќе се одвива преку неа. Сите заинтересирани за 
> допреведување на хелпот нека се зачленат таму на мејлинг листата 
> dev at mk.openoffice.org и од таму ќе се следи кој што земал, што вратил, 
> до каде е преводот...
> Ај честито
Честитки до сите учесници на изминатиот успешен маратон2005. Одлично 
завршена работа.
Честитки за отпочнатиот проект за Оупенофис на македонски.


Владо, имаш неколку печатни грешки во Описот на проектот, те молам 
веднаш поправи ги.  Еве подолу и грешките:
После првата реченица ти фали точка.
отоворен=отворен
одпочна=отпочна
во последната реченица тргни го тоа и помеѓу ..OpenOffice.org и чија цел..

--
ИгорMore information about the Ossm-members mailing list