[Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Sep 19 11:47:13 UTC 2005


Igor Stamatovski напиша:
> 
> Владо, имаш неколку печатни грешки во Описот на проектот, те молам 
> веднаш поправи ги.  Еве подолу и грешките:
> После првата реченица ти фали точка.
> отоворен=отворен
> одпочна=отпочна
> во последната реченица тргни го тоа и помеѓу ..OpenOffice.org и чија цел..

Средено :-)


More information about the Ossm-members mailing list