[Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Sep 19 12:59:00 UTC 2005


Darko Atkovski напиша:
>>
> Ај и од мене една забелешка:
> 
> Првата реченица, помеѓу OpenOffice.org OpenOffice мислам дека треба да 
> стои точка.
> канцеларикси = канцелариски :)
> 
> Во секој случај, честитки и од мене! :)

Ме растуривте ееј :-)
Ај и тоа го опраив.


More information about the Ossm-members mailing list