[Ossm-members] Македонска Опен Офис страница

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Sep 19 15:20:26 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> Конечно се отвори страница за македонска верзија на Опенофис 
> http://mk.openoffice.org
> Од сега па натаму се ќе се одвива преку неа. Сите заинтересирани за 
> допреведување на хелпот нека се зачленат таму на мејлинг листата 
> dev at mk.openoffice.org и од таму ќе се следи кој што земал, што вратил, 
> до каде е преводот...
> Ај честито

Што викаат од ОпенОфис.орг?
Нели викаа дека не да се преведе за толку брзо?
Има некаков одговор сега?More information about the Ossm-members mailing list