[Ossm-members] ОТ: Re: koja raboti so ubuntu?

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Sep 19 17:09:42 UTC 2005


Добро бе, каква е ова полова дискриминација?!? 

Дека девојка пишува па никој не се буни за тоа дека тредот е едно, а пораката 
што стигнува од неа друго, а?

Ц, ц, ц...  срамота.


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list