[Ossm-members] Re: koja raboti so ubuntu?

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Sep 19 17:10:17 UTC 2005


Новица Наков напиша:
> Добро бе, каква е ова полова дискриминација?!? 
>
> Дека девојка пишува па никој не се буни за тоа дека тредот е едно, а пораката 
> што стигнува од неа друго, а?
>
> Ц, ц, ц...  срамота.
>   

Зоран е крив, он реплицираше на порака од претходниот тред со нов тред. 
Не ти е првпат Зоран! Пази!

И не ме интересира мрчењето од луѓето кои што мрчеа минатиот пад дека се 
досаѓало со вакви работи. На кој му е досадно да чита правила и да ги 
почитува нека си напраи unsubscribe одма. Океј?

Поздрав.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list