[Ossm-members] Re: koja raboti so ubuntu?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Sep 19 20:23:15 UTC 2005


Добро бе како може да стои на порталот дека има информации на 
http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005 а таму ништо нема 
ажурирано? Ни галерии да се направат ни информации за тоа дека е готово.

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list