[Ossm-members] Re: Re: koja raboti so ubuntu?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Sep 20 19:07:44 UTC 2005


На 19 сеп 2005 (понеделник), Aleksandar Balalovski напиша:

> Добро бе како може да стои на порталот дека има информации на 
> http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005 а таму ништо нема 
> ажурирано? Ни галерии да се направат ни информации за тоа дека е готово.

Добро бе па има и друга работа, ни сликите од мојот апарат не сум стигнал
да ги извадам. Маратонот го завршивме што е битно сликите сеа дали за два
или четири дена ќе ги има.

А има привремена галерија + ажурирана статистика.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list