[Ossm-members] помош

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Sep 20 07:54:40 UTC 2005


Ај видете ја оваа табела http://l10n.openoffice.org/languages.html и ако 
знае некој да ми ги каже податоците за нас од колоните code и 
Environment Variable? Кај може да се најдат овие?

Владо


More information about the Ossm-members mailing list