[Ossm-members] помош

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Tue Sep 20 08:14:40 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> Ај видете ја оваа табела http://l10n.openoffice.org/languages.html и 
> ако знае некој да ми ги каже податоците за нас од колоните code и 
> Environment Variable? Кај може да се најдат овие?
>
> Владо
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
Јас мислам дека тие треба да бидат доделени од страна на OO.org, во 
моментов можеш само да додадеш symoblic - macedonian и да ја ставиш 
адресата http://mk.openoffice.org

МаркоMore information about the Ossm-members mailing list