[Ossm-members] Re: koja raboti so ubuntu?

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Sep 20 16:28:03 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:

> Новица Наков напиша:
>
>> Добро бе, каква е ова полова дискриминација?!?
>> Дека девојка пишува па никој не се буни за тоа дека тредот е едно, а 
>> пораката што стигнува од неа друго, а?
>>
>> Ц, ц, ц...  срамота.
>>   
>
>
> Зоран е крив, он реплицираше на порака од претходниот тред со нов 
> тред. Не ти е првпат Зоран! Пази!
>
> И не ме интересира мрчењето од луѓето кои што мрчеа минатиот пад дека 
> се досаѓало со вакви работи. На кој му е досадно да чита правила и да 
> ги почитува нека си напраи unsubscribe одма. Океј?
>
> Поздрав.
>
Еј сите не ужива у тоа задоволство „Интернет 24 часа“ јас користам од 
кај ќе стигнам а секогаш не сум на мтнет да праќам преку mozilla па мора 
преку веб. ТочкаMore information about the Ossm-members mailing list