[Ossm-members] Re: koja raboti so ubuntu?

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Sep 20 14:38:03 UTC 2005


Зоран Димовски напиша:
> Еј сите не ужива у тоа задоволство „Интернет 24 часа“ јас користам од 
> кај ќе стигнам а секогаш не сум на мтнет да праќам преку mozilla па 
> мора преку веб. Точка

Колку не ти држи муабетов Зоран... Каква врска има дали имаш интернет 
или не 24 часа, имаш лаптоп и имаш тандербрд испраќај од таму.. кој ти е 
крив што користиш глупав вебмејл на мтнет, имаш милион покани за гмејл, 
напрај си сметка таму и нема да го предизвикуваш овој проблем.

На крај краева не реплицирај од вебмејлот на мт.нет и решен проблем. 
Нема смисла да се кршат тредовите вака нон стоп..

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list