[Ossm-members] Многу важно!!! читај одма!!! За сите!!!

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 20 22:38:04 UTC 2005


> > Еј сите не ужива у тоа задоволство „Интернет 24 часа“ јас користам од
> > кај ќе стигнам а секогаш не сум на мтнет да праќам преку mozilla па
> > мора преку веб. Точка
>
> Колку не ти држи муабетов Зоран... Каква врска има дали имаш интернет
> или не 24 часа, имаш лаптоп и имаш тандербрд испраќај од таму.. кој ти е
> крив што користиш глупав вебмејл на мтнет, имаш милион покани за гмејл,
> напрај си сметка таму и нема да го предизвикуваш овој проблем.

Еј луѓе !!! 
Ептен станува заморно да се читаат секој три дена mail-ови на истава тема.
Прво некој ќе заебе нешто, па друг ќе му сере, па првиов ќе се брани, па трет 
ќе му сере на вториот зашто му серел на првиот, па четврт ...

Значи, правилата ги знаеме сите http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html
ако некој ги прекрши, *најкултурно* Уфо ќе му пише личен mail, а *НЕ* на 
листа, за тоа што згрешил и како да се опраи!!! 
На пр. јас на Гоце од прееска веќе му пишав.

Пошто веќе преку к*р од преписки на листа за ништо!!!-- 
дамјан

            Secret hacker rule #11: hackers read manuals.More information about the Ossm-members mailing list