[Ossm-members] Re: Македонска Опен Офис страница

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Sep 20 19:04:16 UTC 2005


На 20 сеп 2005 (вторник), Арангел Ангов напиша:

> Отидов да ги собирам новите PO датотеки пошто нели ми кажа дека имало 
> нови, требаше да ги спојам со старите и да го допреведам она 
> преостанатото. Епа на  
> ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/devel/POT/ последен 
> пакет е OpenOffice.org-SRC680_m130-POT.tar.gz 3207 KB 16.09.2005 11:58:00
> 
> Ја колку што знам Глиша ги донесе и ги преведувавме овие датотеки.

Не ние ги преведувавме 129. Треба само да се симнат овие и да се изврши
POT2PO.sh скрипта што ја има таму.

Зашто да не ја користиме dev at mk.openoffice листата за понатамошна
дискусија? :)
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list