[Ossm-members] Re: Македонска Опен Офис страница

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Sep 20 21:42:18 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Не ние ги преведувавме 129. Треба само да се симнат овие и да се изврши
>POT2PO.sh скрипта што ја има таму.

Ај сега де. Ја му пратив sdf фајл од 130, од Уфо шо ми ги прати. Овој Чехот вика грешки имало многу, ќе ги објавел утре (иако ништо грешки не ми даде при креирањето). 

>Зашто да не ја користиме dev at mk.openoffice листата за понатамошна
>дискусија?  :) 

Ова е нешто најпаметно шо некој го кажал овие два дена. Ај сите трк да се зачлените на листата ОДМА!
http://mk.openoffice.org/servlets/ProjectMailingListListMore information about the Ossm-members mailing list