Re: [Ossm-members] Зошто ми паѓа системот???

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Tue Sep 20 22:27:59 UTC 2005


Верзија? Кернел? Медиум?

On 9/21/05, Goce Andonoski <oxyqene at yahoo.com> wrote:
>
>
>  Дали некој можи да ми кажи
> зошто кога го надоградувам
> сусето онлајн после
> надоградувањето кога ќе го
> рестартирам компјутерот
> системот паѓа, е сега јас
> освен работите кои си ги
> маркира самото маркирам и
> медиа
> пакети. Дали е до тоа пошто
> при обид за спасување преку
> првото цд покажа некио 47
> пакети кои што неможел да ги
> надогради онлине, а ниту
> еден програм не ми чита мп3
> формат ниту ави
>
>
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
> http://mail.yahoo.com
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


--
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list