[Ossm-members] До преведувачите на Опенофис!!!

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Sep 21 11:11:00 UTC 2005


Ставив на мојот блог инструкции како ќе се преведува:
http://vladoboss.softver.org.mk/?p=18
Со тоа на оваа листа прекинува секаква дискусија околу преводот на 
Опенофис. Ми здосади да повторувам дека е креирана нова мејлинг листа 
точно за оваа намена. И нема смисла оваа листа да се полни со пораки за 
кои не е наменета.
Толку


More information about the Ossm-members mailing list