[Ossm-members] Re:Идеја

Jovan Petrov jpetrov at gmail.com
Wed Sep 21 15:06:07 UTC 2005


Сузе не тепа, јас и Филип можеме да потврдиме. Идејата ви е супер, дечкото
што е режисер е ептен ок и ако ви ја прифатат темата мислам дека би бил
добар public stunt. Само имајте во предвид дека целна публика ви се
домаќинки.

Инаку жалам што приватните обврски не ми дозволија викендов да бидам со вас,
но слушнав од пријатели дека херојски сте си поминале...

Јован Петров
http://jovansblog.dobroutro.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050921/393f0b3e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list