[Ossm-members] Re: Dali se povtoruvam

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Wed Sep 21 15:09:10 UTC 2005


On 9/21/05, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Goce Andonoski напиша:
> > Neznam dali mojot problem stasa na listata posto jas ne go dobiv vo
> > mojata posta.  Kako i da e ve molam kazetemi za da znam sto da
> > napravam
> >
>
> Гоце, ало! Стрпи се малку, не се луѓево роботи што седат 24 часа и
> чекаат да улета некој со проблем и одма да му го решат. Ако знае некој
> што е проблемот ќе ти пише со време. Почекај малку, ја поплави листата
> со 10 пораки а три пути ти пишавме дека ти е стигната пораката и дека
> нема потреба пак да ја пишуваш.
>

Jas ne ja dobiv porakata nitu ednas i dlaboko se izvinuvam


More information about the Ossm-members mailing list