[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Sep 22 09:30:33 UTC 2005


Лично мислам дека СЕТ немаат ни појма дека се стаени таму како
дистрибутер. Мислам дека знам кој е одговорен за ова ради тоа шо се
знам со луѓето таму, иам носено лично ЦД-а со Убунту Линукс и знам кој
би можел да биде одговорен за ова. Ај ќе се распрашам и ќе видам шо
како...


More information about the Ossm-members mailing list