[Ossm-members] Re: Ubuntu support

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Thu Sep 22 11:51:42 UTC 2005


On 9/22/05, Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com> wrote:
> Дај пишете им дека, чим се американска компанија треба да се
> придржуваат кон меѓународните договори на САД со други земји. Грешка,
> не биле амери овие, овие се британци, седишто на остров Isle of Man
> (City of Douglas). Epa **би га, кое се маткаме со земји кои не не
> признаваат под уставно име. Нема никаква правна основа да не пишат под
> нашето име зашто се регистрирани у Британија. Од друга страна може да
> замолиме, у стилу, дека како не насловуваат, не прилега на нивното
> мото т.е. на мотото на Ubuntu - I am what I am because of who we all
> are, бидејќи и Македонците се who we are, и дека ние сме дел од who we
> all are, па затоа не можат да не прекрстуваат. Ако сакате помош со
> англискиот, кажете.

Nasekade vo Ubuntu sme pisani kako "Macedonia" ili "Macedonia,
Republic of" taka da veruvam toa nema da bide problem.

Inace Canonical e registrirana na "Isle of Man"

http://en.wikipedia.org/wiki/Isle_Of_Man


sto i ne e mnogu bitno.


More information about the Ossm-members mailing list