[Ossm-members] XFCE prevod

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Sep 23 08:58:29 UTC 2005


Извини.

On 23/09/05, Darko Nikolovski <darkon at npk.com.mk> wrote:
> Преводот не ми треба за да преведувам ОО.орг. туку за да си избилдам
> translation database, a идеата е да преведувам XFCE.
>
> Velko KOCEV wrote:
> > Ставив на блогот инструкции шо како да се прави. Значи треба да го имате
> > целото дрво на ро датотеките, за да знаете кој фајл преведувате. И коа
> > ќе ми пратите преведен фајл, ќе ја кажете целата патека до него, за да
> > знам кај да го аплоудирам. Читајте http://vladoboss.softver.org.mk/?p=18
> >
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>


More information about the Ossm-members mailing list