[Ossm-members] XFCE prevod

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Sep 23 09:10:27 UTC 2005


Darko Nikolovski напиша:
> Преводот не ми треба за да преведувам ОО.орг. туку за да си избилдам 
> translation database, a идеата е да преведувам XFCE.
Еве ти исправен линк. Ја ги ажурирав датотеките, па затоа сајтот сам си 
го променил линкот. Сменив на блогот линкот да води едно ниво погоре, за 
да нема проблеми во иднина.
http://mk.openoffice.org/files/documents/215/2881/mk-po.tar.bz2


More information about the Ossm-members mailing list