[Ossm-members] XFCE prevod

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Fri Sep 23 09:20:50 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> Darko Nikolovski напиша:
>
>> Преводот не ми треба за да преведувам ОО.орг. туку за да си избилдам 
>> translation database, a идеата е да преведувам XFCE.
>
> Еве ти исправен линк. Ја ги ажурирав датотеките, па затоа сајтот сам 
> си го променил линкот. Сменив на блогот линкот да води едно ниво 
> погоре, за да нема проблеми во иднина.
> http://mk.openoffice.org/files/documents/215/2881/mk-po.tar.bz2

Владо, мислам дека е подобро да го даваш линкот тој што е DocumentList, 
бидејќи .po датотеките ќе бидат често менувани (сега кога се во фаза на 
развој).

http://mk.openoffice.org/servlets/ProjectDocumentList

Што мислиш? Ако е да, смени си кај тебе на блог и сл.

Марко
More information about the Ossm-members mailing list