[Ossm-members] Гном 2.14.3

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Apr 10 20:38:30 UTC 2006


Излегува за недела дена, од тимот за локализација не остана ништо така
да па ќе си барам помош ја колку и очајно да изгледа.

Треба да се досредат овие, не е многу работа, 30 мин макс за најголемата
датотека.

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-volume-manager.HEAD.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-utils.gnome-2-14.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-games.gnome-2-14.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/evolution.gnome-2-14.mk.po

Фала
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list