[Ossm-members] ОО.орг и КДЕ во Розета

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Apr 10 22:13:58 UTC 2006


Епа ај честито.

https://launchpad.net/distros/ubuntu/dapper/+lang/mk

Ова значи дека сите преводи што доаѓаат со Убунту и Кубунту отсега па
натаму и за КДЕ и за ОО.орг ќе можат да бидат преведувани или
аплоадувани во Розета со што би се осигурало дека новата верзија на
Убунту/Кубунту ќе дојде со македонски преводи за сите апликации.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list