[Ossm-members] нов член

Atanas Gurkov agurkov at gmail.com
Mon Aug 21 08:33:05 UTC 2006


Здраво на сите!
Пред некој ден се зачленив на листава и дознав дека некои проекти (лугола
лого) веќе подолго време се пендинг.
Секако губам доста време на Maya па би можел да пробам да изработам лого со
Tux-че :-) или сл.
Пратете некој предлог

Мојот сајт е
http://www.climax-studio.com/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060821/94eb2a92/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list