[Ossm-members] нов член

Ilin Petkovski krack at linux.net.mk
Mon Aug 21 09:31:29 UTC 2006


Па веќе подолго време имаше објавен конкурс (сега е тргнат) за правење
лого за linux.net.mk. Бидејќи веќе работиш со Maya се надевам дека би
имал некакво идејно решение и за логото на linux.net.mk. Иван Стојмиров
<stojmir at linux.net.mk> и Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> можеш да ги
контактираш за подетални информации.

Поздрав.

На пон, 2006-08-21 во 10:33 +0200, Atanas Gurkov напиша:
> Здраво на сите!
> Пред некој ден се зачленив на листава и дознав дека некои проекти
> (лугола лого) веќе подолго време се пендинг.
> Секако губам доста време на Maya па би можел да пробам да изработам
> лого со Tux-че :-) или сл. 
> Пратете некој предлог
> 
> Мојот сајт е 
> http://www.climax-studio.com/
> 
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list