[Ossm-members] АбиВорд

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Aug 28 10:23:16 UTC 2006


On 8/28/06, Jovan Petrov <jpetrov at gmail.com> wrote:
>
> Една преписка на мојот блог ме натера да го инсталирам повторно АбиВорд на
> македонски под Виндоус (на неколку машини) за да проверам зошто мислев дека
> нема превод. Сепак сум бил во право дека нешто не е ок. Ве молам кој е
> задолжен да го провери енкодингот:
>
> http://img246.imageshack.us/img246/3821/abiwordmkbu8.jpg
>


Само што го инсталирав Abiword 2.4.5 на Windows XP со Service Pack 2 и
работи океј, без никакви посебни подесувања.

Уште некој да го проба и да сподели искусто, па да утврдиме каде е
проблемот?--
Стојмир
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060828/f8096808/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list