[Ossm-members] Септември 2006 - месец на GNU/Linux во Битола

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Aug 31 17:36:57 UTC 2006


На чет, 2006-08-31 во 19:31 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Thursday 31. August 2006 15:55, Stojance Dimitrovski wrote:
> 
> За Revolution OS, тоа е материјал кој подлежи на авторски права, може да 
> дискутираме на приватната пошта за тоа, да ги следиме правилата на листава ;)

Ако го има некој од вас оригиналот треба да побарате дозвола за
прикажување, ние еднаш побаравме и ни дадоа.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list