[Ossm-members] Септември 2006 - месец на GNU/Linux во Битола

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Aug 31 19:31:46 UTC 2006


On Thursday 31. August 2006 15:55, Stojance Dimitrovski wrote:
> Леле колку сакам да дојдам. Ќе има медиумски покровители?

Да, Тера и 106ка се медиумски покровители на настанот.

За Revolution OS, тоа е материјал кој подлежи на авторски права, може да 
дискутираме на приватната пошта за тоа, да ги следиме правилата на листава ;)

Патем, од каде си?

Поздрав

-- 
F u cn rd ths u cnt spl wrth a dm!


More information about the Ossm-members mailing list