[Ossm-members] Suse

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Dec 1 15:52:57 UTC 2006


On Friday 01 December 2006 16:50, Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 01 December 2006 16:39, Dean Josevski wrote:
> > On Friday 01 December 2006 09:22, Misa Popovic wrote:
> > > back to mordor a?
> >
> > Денес ми побараа Suse Server. Не знам ни што е тоа, ни која верзија е
> > актуелна. Што да им кажам на луѓето каде можат да најдат вакво нешто?
> >
> > Да ги упатам во Неоком, или?
>
> Тоа е комерцијална верзија на SuSE. Во секој случај ние ја имаме openSuSE
> 10.1 и 32 и 64 битната верзија...што знам, би требало да брка работа освен
> ако не е ептен апла потребата од SLES (SuSE Linux Enterprise Server)

Ќе се видам денес секако со луѓето и ќе им кажам. Претпоставувам дека ова што 
го имате ќе им заврши работа. Фала во нивно име. ;)

>
> Поздрав,
>
> П.С.
> Деан се гледаме после викендов ептен сум во збрка :)

Важи.

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list