[Ossm-members] OpenOffice.org spellchecker

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Dec 4 12:54:18 UTC 2006


Jovan Kostovski напиша:
> 
> Тој линкот што го прати Новица не го бива. Тоа е речник на сите
> зборови во сите нивни варијанти.
> 
Епа тој е тој. Знам дека не го бива, ама за правописни грешки врши 
работа. Ја само додадов во него README со содржина кој го направил и под 
која лиценца е.More information about the Ossm-members mailing list