[Ossm-members] prilagoden forum

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Thu Dec 7 06:32:51 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> Има, phpbb. :) 
>
> Имаш и македонски превод.
>   
Ми се чини дека основната phpbb нема можност за хиерархија.

Дали некој ги гледал  http://simplemachines.org ми личат интересни.
Незнам само дали македонскиот јазик е поддржанMore information about the Ossm-members mailing list