[Ossm-members] prilagoden forum

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 7 08:11:40 UTC 2006


На чет, 2006-12-07 во 07:32 +0100, Aleksandar Josifoski напиша:
> >   
> Ми се чини дека основната phpbb нема можност за хиерархија.

Каква хиерархија сакаш? Стандардно имаш Администратори и модератори, за
нешто повеќе можеш да разгледаш на сајтот на phpbb.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list