[Ossm-members] prilagoden forum

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Thu Dec 7 09:20:38 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> Каква хиерархија сакаш? Стандардно имаш Администратори и модератори, за
> нешто повеќе можеш да разгледаш на сајтот на phpbb.
>   

Значи под хиерархија подразбирав можност за подкатегоризација на
категории и форуми (повеќе нивоа)More information about the Ossm-members mailing list