[Ossm-members] wikito na lugola

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Dec 8 12:35:48 UTC 2006


On Friday 08 December 2006 13:11, Aleksandar Balalovski wrote:

> Епа направив Repair на табелите што беа проблематични ама нешто изгледа ги
> зафркнува од Викито. Ако не биде ништо ќе почекаме, Јануари и онака се
> префрламе на нов хостинг со подобар квалитет.

Сега е ок. Извршив директно REPAIR TABLE :)

-- 
Water, taken in moderation cannot hurt anybody.
		-- Mark Twain


More information about the Ossm-members mailing list