[Ossm-members] Decki Help

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Dec 18 23:06:00 UTC 2006


On 12/18/06, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Ако си на Убунту или Дебиан:
>
> sudo apt-get install xkeycaps
>
> Ако не си барај пакет за твојата дистрибуција или пробај од сорс да го
> искомпајлираш (ебан Слеквер *). (http://www.jwz.org/xkeycaps/)
>
> xkeycaps е графички интерфејст за xmodmap.

Не сум знаел за ова. Браос. Го симнав и покрај лошиот дизајн е доста
ефективен и би требало на Благој да му заврши работа многу полесно
отколку мењање по фајлови.
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list