[Ossm-members] Decki Help

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Tue Dec 19 08:34:27 UTC 2006


>
> e:
> > Ако си на Убунту или Дебиан:
> >
> > sudo apt-get install xkeycaps
> >
> > Ако не си барај пакет за твојата дистрибуција или пробај од сорс да го
> > искомпајлираш (ебан Слеквер *). (http://www.jwz.org/xkeycaps/)
> >
> > xkeycaps е графички интерфејст за xmodmap.


Ова ми излгеда тоа е тоа...
Ќе го испробам и ќе ве информирам "благовремено" :))
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20061219/1cf30ed7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list